Állítsd be kezdőlapnak! | Rakd a kedvencek közé!

 

Előszó

Sziasztok, ez itt az első Magyar Veronica Mars oldal. Egy amerikai sorozat oldala, ami nemrég érkezett hazánkba. Ha nem ismered a sorozatot, akkor itt olvashatsz róla egy rövid ismertetőt. Az oldalon található munkákat mi készítettük, és fordítottuk, ezért szigorúan tilos őket más oldalakon felhasználni. Ha az oldal készítőiről akartok többet megtudni, akkor kattintsatok ide.

Közlemény

Mint ahogy azt már észrevehettétek, az oldal jó ideje nem frissül már, így néhol talán elavult információk találhatóak rajta. Sajnos idő hiányában nem tudjuk az oldalt tovább fejleszteni, de a küldött levelekre még megpróbálunk válaszolni. A fórum technikai okok miatt nem üzemel, de javítása tervbe van véve.
Az oldalnak még így is van jópár látogatója. Köszönjük!Frissítések

 

- 2007.05.25

Ezúttal újabb 4 videóval bővült a jelenetek tárháza, valamint ugyancsak 4, új MSN kép tölthető le az oldalról.

 

 

- 2007.05.16

Kristen Bell bio/filmográfiáját is átdolgoztuk, részletesebbé tettük. Ezenkívül ismét felkerült 2 jelenet a videókhoz, ezúttal az 5. epizódból. Holnap valószínüleg már tudni fogjuk, hogy mi lesz a sorozat sorsa.

 

 

- 2007.05.10

Ezúttal 4 új MSN képpel, valamint Enrico Colantoni - részletes - biográfiájával bővült az oldal tartalma. A jövőben mindegyik biográfiát igyekszünk így kibővíteni.

 

 

- 2007.05.06

Most a galéria bővült 9 új magazin oldallal, valamint az oldal infók is kicsit át lett pofozva :) A németeknél ismét műsorra került a sorozat, erről bővebben itt.

 

Régebbi frissítések>>

- társoldalak -

Everwood AngélaGaléria Lyrc HungaryKristen Bell Online

Látogatóink száma 2005. Szeptember 10.-e óta:

37960

 

Harcolj a spam ellen!

 

Veronica Mars Portál © Simon Ádám, Takács Annamária, 2005-2010. Minden jog fenntartva. TM & © 2004 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.