Bakik - 1.09

 

- Veronica kétszer is úgy pattan be a zuhanyzóba, hogy rögtön magára nyitja a vizet, és megijed, hogy az hideg.. Még ha lenne is melegvíz, a megnyitáskor mindenképp hideg víz zúdul rá, még a legmodernebb vízmelegítõk esetében is.

 

- Mikor a farmon a tábortûznél Josh feláll, elmondja a monológját, a kamera Rain-re áll át, ekkor láthatjuk a képernyõ tetején belógni a mikrofon alját.

 

- Veronica a tejesdobozon nézegeti Rain képét, mikor apja hazajön. Odafordítja neki a dobozt, és a tetejénél fogva megdönti, úgy mutatja Keithnek a doboz oldalát, de amikor a kamera átáll abba az állásba, hogy Keith-et mutatja, amint nézi a dobozt, az már nincs megdöntve, és Veronica sem fogja.

 

- Mikor a temetés végén Veronica elbúcsúzik Casey-tõl, beszáll az autójába. A kocsi mögötte láthatjuk, amint elsétál. Ezután a kamera szembõl mutatja Casey-t, amint a szülei felé tart, ekkor ismét láthatjuk Veronicát az autóban, és a mögötte újra elsétáló fiút, aki majdnem 3 méterrel visszább került, mint amennyire az elõzõ vágásban elsétált. Vélhetõleg egy jelenetet vágtak be kétszer, mivel a háttérben is ugyanarra sétálnak a statiszták.

 

 

< vissza

www.000webhost.com